Egypte

Egypte

Het land van de farao’s, piramides en winterzonvakanties. Dat is Egypte.

Eeuwenoude tempels en indrukwekkende ruïnes

Voor wie houdt van zon, zee en strand zal in Egypte niet teleurgesteld worden. Zelfs tijdens de koude wintermaanden is het in Sharm-el-Sheikh of Hurghada heerlijk vertoeven aan de Rode Zee. Dat maakt van dit land de ideale winterzonvakantie. Maar voor wie niet graag dagenlang aan het zwembad blijft liggen, is er een ruim aanbod aan geschiedenis en cultuur.

Denk maar aan de piramiden van Gizeh, de eeuwenoude tempels van Karnak, de graftombe van Toetanchamon, het indrukwekkende Caïro of de ruïnes van Luxor. Een fascinerend land boordevol schatten.

Populaire bestemmingen in Egypte

Boek nu je last minute zonvakantie in Egypte

Genieten van een last minute vakantie naar de zon? Boek je last minute zonvakantie naar Egypte en geniet van een zonovergoten vakantie tegen het scherpste last minute tarief. Last minute vakanties waren nooit zo makkelijk te vinden en te boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.