Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

Letterlijk vertaald is Sharm El Sheikh ‘De Baai van de sjeik’. En die grandeur zie je terugkomen in de vele luxueuze resorts. Deze veelzijdige badplaats tovert meteen een glimlach op je gezicht.

Hippe badplaats en perfecte uitvalsbasis om op ontdekking te gaan

Sharm El Sheikh ligt tussen de Sinaïberg en de Rode Zee. De badplaats is opgedeeld in verschillende gebieden. Na’ama Bay, een drukke wijk met restaurants, bars, en winkeltjes voor toeristen enerzijds en daarnaast Shark’s Bay, het meer moderne gedeelte van de stad met mondaine hotels, restaurants en shops. De meer noordelijke wijk Nabq is gekend voor grote hotels en bekende winkelketens.

Een beklimming van de Sinaïberg (of de Djebel Moesa) met een bezoek aan het negende-eeuwse klooster St. Catharina, of een uitstap met de jeep door de Sinaï-woestijn met zijn Coloured en White Canyon of een bezoek aan een bedoeïnendorp in de woestijn? Keuze genoeg om een veelzijdige vakantie te beleven!

panorama_oldtown_mountains.jpg
Al_Sahaba_Mosque_mozaic.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sharm El Sheikh?

De voordeligste tickets naar Sharm El Sheikh? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sharm El Sheikh. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sharm El Sheikh te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sharm El Sheikh. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sharm El Sheikh ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sharm El Sheikh? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sharm El Sheikh kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.