Kenia

Kenia

Wild spotten? Dat doe je in Kenia! Trek in het spoor van The Big Five op pad, doorkruis de beroemde natuurparken en val voor de mooiste safaribestemming ter wereld.

Kenia, de mooiste safaribestemming ter wereld? Dat zou best kunnen!

Wie Kenia zegt, zegt safari. Van de zwarte neushoorn in Ol Pejeta tot de boomklimmende leeuwen in Nakuru National Park, aan dieren geen gebrek in dit Oost-Afrikaanse land. De jaarlijkse migratie in de Masai Mara is sowieso een once-in-a-lifetime experience.

Beklim de 5.199 meter hoge Mount Kenya, maak kennis met de tradities en bezoek de traditionele Masai, bijzondere plaatjes gegarandeerd.

Safari_Jeep.jpg

Kenia Safari Experiences

Maak je droom werkelijkheid en bereid je voor op een wervelende reis waarbij je van het ene hoogtepunt naar het andere sjeest. In Kenia ontdek je de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora die je je kan inbeelden. Dankzij ons exclusief partnership met partner Kwanga Safaris aan boord van een uiterst comfortabele Landcruiser met open dak en een gegarandeerde zitplaats aan het raam, doorkruis je de savanne in stijl.

Dat is safari op z’n best en omdat je de jeep met andere Connections reizigers deelt, wordt deze exclusieve ervaring nu ook heel betaalbaar. Onze Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris en zijn ervaren Engelssprekende rangers staan tijdens de hele reis garant voor een vlekkeloze reisbeleving met 100% Out of Africa gevoel.

Nairobi

Mooie handgemaakte spullen aankopen op de Masai-markt? Naast enkele prachtige musea en organisaties die zich het lot van bedreigde diersoorten aantrekken, is Naïrobi ook het commerciële hart van de regio.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.