Kenia

Wild spotten? Dat doe je in Kenia! Trek in het spoor van The Big Five op pad, doorkruis de beroemde natuurparken en val voor de mooiste safaribestemming ter wereld.

Kenia, de mooiste safaribestemming ter wereld? Dat zou best kunnen!

Wie Kenia zegt, zegt safari. Van de zwarte neushoorn in Ol Pejeta tot de boomklimmende leeuwen in Nakuru National Park, aan dieren geen gebrek in dit Oost-Afrikaanse land. De jaarlijkse migratie in de Masai Mara is sowieso een once-in-a-lifetime experience.

Beklim de 5.199 meter hoge Mount Kenya, maak kennis met de tradities en bezoek de traditionele Masai, bijzondere plaatjes gegarandeerd.

Rondreizen Kenia

Nairobi

Mooie handgemaakte spullen aankopen op de Masai-markt? Naast enkele prachtige musea en organisaties die zich het lot van bedreigde diersoorten aantrekken, is Naïrobi ook het commerciële hart van de regio.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy