Tanzania

Tanzania

Van het Serengeti Nationaal Park tot de parelwitte stranden van Zanzibar. Tanzania bewijst het Aards paradijs te zijn.

De ideale mix tussen avontuur en ontspanning

Van de parelwitte stranden tot de Serengeti, Tanzania bewijst dat het de ideale mix aanbiedt tussen avontuur en ontspanning. Je kan er de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, beklimmen. Je kan er van mei tot en met september getuige zijn van de Grote Trek, oftewel de jaarlijkse migratie, waar miljoenen dieren tussen Kenia en Tanzania trekken.

Het is een adembenemend tafereel dat een diepe indruk nalaat. Of je kan kiezen voor een ontspannende strandvakantie in het paradijselijke eiland Zanzibar. Hier kan je overnachten in luxe-resorts, naar hartenlust snorkelen en kleurrijke marktjes bezoeken.

Rondreizen Tanzania

Dar Es Salaam

Het heerlijke Tanzania is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Vanuit Dar Es Salaam ontdek je de rest van het gevarieerde land.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.