Dar Es Salaam

Het heerlijke Tanzania is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Vanuit Dar Es Salaam ontdek je de rest van het gevarieerde land.

Paradijselijke kust en ongerepte natuurparken

De grootste stad van het prachtige Tanzania is Dar Es Salaam. Het mag dan niet de hoofdstad van het land zijn, door zijn ideale ligging aan de kust is het nog steeds het economisch centrum van het land. Je kan er naar hartenlust winkelen op de lokale markten en winkelcentra.

Natuurlijk is Tanzania een paradijselijk land en moet je de nabijgelegen eilanden bezoeken. Wit zand, turkoois water en een heerlijke ontspannen sfeer. Maar ook op safari gaan in één van de wildparken mag niet ontbreken. Een gevarieerde en avontuurlijke bestemming!

Reserveer nu je vlucht naar
Dar Es Salaam

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dar Es Salaam?

De voordeligste tickets naar Dar Es Salaam? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dar Es Salaam. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dar Es Salaam te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dar Es Salaam. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dar Es Salaam ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dar Es Salaam Es? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dar Es Salaam kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy