La Réunion

Het meest tropische dat Frankrijk te bieden heeft? Dat moet het overzeese La Réunion zijn. Ideaal voor avonturiers, wandelaars en natuurliefhebbers. Een waar paradijsje op aarde.

La Réunion, op maat van de avontuurlijke wandelaar en natuurliefhebber!

Dit prachtige eiland wordt gedomineerd door torenhoge vulkanen en de unieke natuur. Wandelen is hier tot een ware kunst verheven en verdwalen is uitgesloten met maar liefst 1.000 km bewegwijzerde paden. Maar ook zwemmen met dolfijnen, een helikoptervlucht of parachutespringen zijn perfect mogelijk.

Relaxen, souvenirs op de kop tikken en heerlijk eten doe je in de hoofdstad Saint Denis. Must sees? De vulkaankraters van ‘les cirques’ en de actieve vulkaan Piton de la Fournaise.

Saint-Denis

Saint-Denis op het adembenemende eiland Réunion is een parel aan de Indische Oceaan. Hier geen massatoerisme maar authentieke belevenissen waar je nog lang na je reis van zal spreken.

Ontdek
Rondreizen

La Réunion

Vanuit de lucht is la Réunion een kleine, groene stip tussenin Mauritius en Madagaskar, maar wel een dot met ongeëvenaarde klasse. Je kan er leven als een god in Frankrijk en fun beleven als een kid creole, heupzwierende ritmes inbegrepen.

Het binnenland is er verbluffend ongerept en prijkt op de UNESCO werelderfgoedlijst maar ook de helblauwe kusten en lagunes langs de 207 kilometer lange kustlijn met mooie stranden dienen er voor geen euro aan onder te doen. En niet alleen de natuur is hier oneindig grandioos.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy