Namibië

Namibië

Woestijn zo ver je kunt zien, rotsen die wel buitenaards lijken en meer: Namibië oogt spectaculair. Trek in het spoor van olifanten en neushoorns op pad en maak kennis met de eeuwenoude cultuur van dit prachtige land.

Namibië, desolaat en intrigerend. Een epische trip wacht op je!

De zandkorrels van de Sossusvlei? Die vind je weken later nog bij je thuis. Dit na een reis vol wilde dieren, inheemse stammen en een boottochtje op de Okavangodelta. Slapen doe je hier in safaritenten, in een fijne woestijnlodge of waarom niet op het dak van je 4x4.

Namibië, dat is Afrika in zijn puurste vorm. Dit land vraagt erom om ontdekt te worden. Sla zeker de zoutpan in het Etosha national park niet over!

Rondreizen Namibië

Windhoek

Wie aan Namibië denkt, denkt automatisch aan safari’s, valleien en prachtige zonsondergangen. Maar er is meer. Maak even halt bij Windhoek voor of na je reis door dit veelzijdige land om het Afrikaanse stadsleven te verkennen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.