Lisa Willemsens

Travel Designer

Lisa is net afgestudeerd en minder dan een jaartje aan de slag als Travel Designer in de reiswinkel van Brasschaat. Haar avontuur is net begonnen, maar ze kijkt uit naar meer.

Meer over Lisa ...

Reizen is altijd mijn passie geweest, hoe verder hoe liever!

De reizen dat mij het meeste aanspreken zijn reizen naar zonnige bestemmingen. Geef mij een strand, de zon & prachtige omgeving en mijn reis is volmaakt!

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Bekijk Navagio beach vanop de bergen voor het beste uitzicht“
Lisa Willemsens – Travel Designer @ CONNECTIONS Brasschaat

Bestemmingen aangeraden door Lisa

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.