Werner Van Vlasselaer

Travel Designer

Ik ben Werner. Ik reis graag omdat ik zoveel mogelijk van de wereld wil zien. Heb al veel gezien maar nog veel meer om te ontdekken. Thuisblijven is dus geen optie voor mij.

Meer over Werner...

Werner is reeds 25 jaar lid van de Connections familie, een echte Travel Designer dus en bovendien een uitstekende fotograaf

De reizen die me aanspreken zijn diegene met een mooie combinatie tussen steden, natuur, actievere excursies en citytrips. Het hoogtepunt tot nu is de Gorilla Trekking in Oeganda tijdens een van mijn vele studiereizen met Connections. Onvergetelijk.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Doe zeker de Sydney Harbour Bridgeclimb . Prachtig zicht op het Opera House en de haven van Sydney“
werner van vlasselaer - Travel Designer @ connections Leuven

Bestemmingen aangeraden door Werner

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.