Marissa Ghijselings

Travel Designer

Een goede talenkennis vind ik een troef als je vaak reist. Ik ben tweetalig opgevoed en leerde nadien ook Spaans, wat me bijvoorbeeld goed van pas kwam in Venezuela

Meer over Marissa...

Marissa is gepassioneerd door reizen en neemt je met veel plezier mee op tocht door ons aanbod om je wegwijs te maken door de vele mogelijkheden

Het verkennen van nieuwe landschappen en andere culturen is voor mij een moment om weer in contact te komen met de wereld. Het ontdekken van de kleine geheimen van elk land of stad is een van mijn passies als ik reis.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Neem op Tenerife de tijd om de zonsondergang te zien vanaf de Teide en bewonder later op de avond de sterren aan de hemel“
Marissa Ghyselings - Travel Designer @ connections Waterloo

Bestemmingen aangeraden door Marissa

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy