Marleen Boonen

Travel Designer

Leen? Dat is 26 jaar ervaring bij Connections. Deze sportieve spring-in-’t-veld is niet enkel een fervente volleyballer en hiker, ook reizen zit haar in het bloed.

Meer over Marleen ...

Leen is één brok ervaring. Al sinds haar studies is ze actief in de toeristische sector, waarvan de laatste 26 jaar bij Connections.

Als kind trok ik al door Europa, maar ondertussen heeft ook de rest van de wereld nog weinig geheimen. Een flink stukje hiken zit in elke reis of het nu in Europa is of wat verder. De natuur, de cultuur, lekker eten en drinken: ik combineer het graag allemaal in één reis. En ja, dat mag zeker in Portugal zijn.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Onda Azul; lekker portugees eten op het strand nabij Sesimbra“
Marleen Boonen – Travel Designer @ CONNECTIONS Antwerpen

Bestemmingen aangeraden door Marleen

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Zaterdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy