Mélanie Mansart

Travel Designer

De lijfspreuk van Mélanie, Travel Designer te Brussels Airport! Travel your way!

Meer over Mélanie ...

Op een zelfstandige manier reizen en alles zelf uitzoeken? Mélanie reist het liefst op haar manier.

Aan het uitzoeken van mijn reizen en alles plannen, besteed ik heel wat tijd. Het uitpluizen is voor mij al een flink stuk van de reis.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Ga zeker een bezoekje brengen op isla mujere en {isla contoy} “
Mélanie Mansart – Travel Designer @ CONNECTIONS airport

Bestemmingen aangeraden door Mélanie

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.