Vaneza Jarrin

Travel Designer

In Roeselare kom je terecht bij Vaneza, één brok pure passie voor reizen. Haar familie zit al jaren in de reisbranche en dat merk je meteen aan de kennis en expertise.

Meer over Vaneza ...

Georganiseerd, perfectionistisch en gebeten door reizen. Die passie brengt ze met plezier over en wees maar zeker: dat is aanstekelijk.

Alles wat ik doe, doe ik met passie. Reizen zit me in het bloed en het waarmaken van de droomreis van anderen, maakt me gelukkig. Ik mag mijn droomjob uitoefenen en dat is geweldig.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Een sunset cruise in New York heeft iets magisch. De skyline ‘s avonds heeft nog net een tikkeltje meer.“
Vaneza Jarrin – Travel Designer @ CONNECTIONS Roeselare

Bestemmingen aangeraden door Vaneza

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.