Zwitserland

Zwitserland

Zwitserland, dat is degelijkheid en stiptheid, maar vooral ook machtige bergen, heerlijk skiën, wandelen en meren veroveren. Een fraai stukje natuur.

De bergen slokken je op om je nooit meer los te laten

Wie Zwitserland zegt, zegt machtige bergdalen en prachtige skipistes waar het heerlijk snelheid maken is. Maar ook de verstokte wandelaar, fietser en zeiler komt hier ruimschoots aan zijn trekken. Maar ook een stad als Zürich heeft alles om de veeleisende reiziger te verbluffen en het Meer van Genève staat garant voor een ontspannen vakantie.

Zwitserland is veel meer dan wintersport alleen, dat merk je als snel als je hier een paar dagen doorbrengt. Van citytrip tot hikingtocht: hier geniet je ten volle.

“Dit Alpenland bekoort me elke keer opnieuw. Alles netjes geregeld en altijd een zorgeloze en ontspannen reis.”

Populaire bestemmingen in Zwitserland

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.