Zurich

Zurich mag dan een financiële stad zijn, de grootste stad van Zwitserland is helemaal niet saai. Hier vind je de perfecte mix van cultuur en lifestyle.

Het financiële hart van Zwitserland met een kunstzinnig kantje

De gelukkigste mensen ter wereld? Die wonen in Zurich. Een citytrip Zurich dat is cultuur, lifestyle, outdoor en de Zwitserse degelijkheid. Deze kunstzinnige stad bulkt van de musea en bezienswaardigheden.

Maar ook shoppen is hier geweldig. Bezoek Zurich zeker ook eens in de kerstperiode, de sfeervolle kerstmarkten zijn een aanrader. Zurich is een dure stad, maar elke euro waard.

"Zwitsers regelen alles graag netjes, maar Zurich is best hip. Winkelen, dansen en uit eten gaan, je doet het hier altijd in een fijne en respectvolle atmosfeer."

Reserveer nu je vlucht naar
Zurich

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Zurich?

De voordeligste tickets naar Zurich? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Zurich. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Zürich te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Zurich. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Zurich ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Zurich? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Zurich kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy