+32 (0)70 23 33 13

Ook in deze tijden staan we klaar voor jou


Beste reiziger,
We missen je. De drukte, de reisplannen, het dromen van verre bestemmingen … Heel wat van die plannen dienen wij tijdelijk op te bergen, maar wees gerust op een dag pakken wij er opnieuw mee uit! Zoals je wellicht vernomen hebt, heeft de regering beslist dat de niet-essentiële winkels gesloten dienden te worden. Ook onze reiswinkels moeten dus de deuren sluiten. Dit wil echter niet zeggen dat we je in de kou laten staan, integendeel.

Hoewel onze reiswinkels niet toegankelijk zijn, kun je nog steeds telefonisch terecht bij ons Customer Service Center. We voorzien daar elke dag een permanentie van 9u30 tot 13u30. Buiten deze uren kun je ons ook mailen. Met vragen kun je steeds op het mailadres van je reiswinkel terecht, terwijl je voor online reservaties kunt mailen op contactcenter@connections.be.
Gezien de omstandigheden is onze bezetting beperkter dan anders, maar we doen er alles aan om je zo snel mogelijk van een gepast antwoord te dienen.

Heb je reisplannen, wil je tickets boeken, zit je met vragen? Contacteer ons. Verder hebben we ook alle informatie van de luchtvaartmaatschappijen gebundeld op deze pagina. Ook hier vind je heel wat relevante informatie terug. Neem hier alvast een kijkje.

Ondertussen werken wij achter de schermen voort aan een nieuw reisaanbod, net iets korter bij huis. Bestemmingen die jullie doen dromen en ongetwijfeld zullen weten te charmeren. Wij hopen zo snel mogelijk weer de deuren van onze reiswinkels te kunnen openen om ook daar jullie met raad en daad te kunnen bijstaan en adviseren. Tot op dat moment, helpen we jullie graag telefonisch en per e-mail verder.

Waarom VOOR Connections kiezen?

37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!