Perth

Perth

Perth in West-Australië is de meest afgezonderde stad ter wereld maar met tal van bezienswaardigheden waardoor je hier gemakkelijk een vakantie kan doorbrengen.

Vanuit Perth maak je de mooiste uitstappen naar nabijgelegen natuurgebieden

Perth behoorde dankzij zijn afgezonderde ligging voorheen tot de outback van Australië maar is vandaag de dag uitgegroeid tot een bruisende stad die steeds meer toeristen aantrekt. De zonnige stad ligt ver van de bewoonde wereld maar er valt genoeg te doen in en rondom de stad om je niet te vervelen.

De skyline, Swan River, Kings Park, het aquarium en Fremantle zijn de trekpleisters van de stad. Ben je de stad beu? Dan trek je richting de wijnvelden, natuurgebieden of stranden in de buurt. Er zijn voldoende opties voor een boeiende vakantie.

city_beach_aerial.jpg
Jeannies_lookout_Rottnest_Island.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Perth?

De voordeligste tickets naar Perth? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Perth. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Perth te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Perth. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Perth ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Perth? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Perth kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.