Australië & Nieuw-Zeeland

Australië &
Nieuw-Zeeland

Australië & Nieuw-Zeeland

Een tripje naar de andere kant van de wereld? Boek je voordelige vliegtuigtickets naar Australië of Nieuw-Zeeland en onderneem de reis van je leven.

Australië en Nieuw-Zeeland? Reken maar dat deze fantastische landen tot de verbeelding spreken. Het levendige Australië dat zijn zinderende wereldsteden, de uitgestrekte outback en natuurlijk de magnifieke de Great Ocean Road. Trek naar de Great Barrier Reef, hang rond met de surfers en geniet ten volle van de gastvrije cultuur.

En wat te zeggen over Nieuw-Zeeland. Misschien wel het mooist plekje op aarde. Waan je even weg van de wereld, geef je over aan de natuur, trek er op uit met de camper en laat de cultuur van Maori’s in je bloedbanen dringen. Noord- of Zuidereiland? Ze verdienen alle twee een plekje in je roadbook.

Jouw reis starten? Dat doe je met een voordelig vliegtuigticket van Connections.

Populaire bestemmingen in Australië & Nieuw-Zeeland

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.