Denpasar

Denpasar

De hoofdstad van Bali is vaak niet meer dan een tussenstop tijdens een rondreis door Bali. Houd je van winkelen en markten dan is het de moeite waard om even te blijven hangen.

Het Bali Museum en de markten, twee trekpleisters die je gezien moet hebben

Denpasar, gelegen aan de zuidkust van het eiland dankt zijn naam aan de vele markten (pasars). Winkelen en markten bezoeken is hier dan ook een beleving. De verkeersopstoppingen zijn legendarisch, ontwijk de bromfietsen en de belangrijkste bezienswaardigheid is het Bali Museum.

De hoofdstad is vaak niet meer dan een tussenstop voor reizigers, al zijn er een heel aantal overnachtingsmogelijkheden.

Local_Dance.jpg
"In Denpasar heerst chaos, maar al bij al is het best een aangename stad. Veel toeristen tref je hier niet, waardoor je er nog het echte Balinese stadsleven ervaart."
Woman_at_Temple.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Denpasar?

De voordeligste tickets naar Denpasar? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Denpasar. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Denpasar te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Denpasar. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Denpasar ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Denpasar? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Denpasar kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.