La Paz

La Paz

Uitdaging en avontuur verzekerd in het hooggelegen La Paz in Bolivië. Beleef een indrukwekkende reis langs bergketens, zoutvlaktes en culturele hoogtepunten in deze Zuid-Amerikaanse metropool.

Een actieve vakantie op hoogte

La Paz ligt op een hoogte van zo’n 3660 meter en is daarmee één van de hoogstgelegen steden ter wereld. De Boliviaanse stad wordt omgeven door wit bekleedde bergtoppen van de Andes waarbij Illimani en Mik’aya de bekendste zichtbare bergtoppen. Het Titicaca-meer, gelegen op de grens tussen Bolivië en Peru, is één van de meest bezochte trekpleisters in de buurt.

Het mag duidelijk zijn dat je naar deze stad komt voor een actieve reis. Wees voorbereid op hoogteziekte en smeer je kuiten alvast in voor een bezoek aan het uitdagende La Paz.

skyline.jpg
market_colourful.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar La Paz?

De voordeligste tickets naar La Paz? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar La Paz. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van La Paz te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar La Paz. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in La Paz ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over La Paz? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar La Paz kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.