Gaborone

Gaborone

Kom oog in oog te staan met wilde olifanten, nijlpaarden en leeuwen tijdens een onvergetelijke reis doorheen Botswana. Vanuit hoofdstad Gaborone kan je ook verder reizen naar buurland Zuid-Afrika.

Authentieke game drive in de oudste nationale parken

Gaborone is de hoofdstad van Botswana en ligt vlakbij de grens met Zuid-Afrika. Wil je een reis door Botswana combineren met Zuid-Afrika? Dan zit je goed in deze stad. Het land kenmerkt zich door grote zandvlaktes en uitgestrekte steppes en savannes. De Kalahari is een van de grootste halfwoestijnen ter wereld waar je dankzij een Game Drive oog in oog komt te staan met olifanten, zebra’s en buffels.

’s Nachts kan je er een prachtige sterrenhemel bewonderen. Ook een bezoek aan Chobe Nationaal Park, Tsodilo Hills en de Okavango Delta moet je toevoegen aan je lijstje met bezienswaardigheden.

lake_sunset_gaboronedam.jpg
panorama.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Gaborone?

De voordeligste tickets naar Gaborone? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Gaborone. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Gaborone te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Gaborone. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Gaborone ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Gaborone? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Gaborone kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.