Chili

Chili

Ga op expeditie in het Andesgebergte of maak een roadtrip langs de zoutvlaktes in Atacama. Chili is zo veelzijdig en adembenemend dat je het met eigen ogen moet zien om te geloven.

Indrukwekkende zoutvlaktes, gebergtes en woestijnen

Van een gevarieerd landschap gesproken! Chili is ronduit indrukwekkend met één van de grootste zoutvlaktes ter wereld, het uitdagende Andesgebergte en zelfs woestijngebieden. Van felblauwe meren en besneeuwde bergtoppen tot cultuur en historie in hoofdstad Santiago.

In dit langgerekte land maakt de avontuurlijke reiziger kennis met het mooiste wat de natuur te bieden heeft. Je valt hier van de ene verbazing in de andere. Kom het zelf ontdekken in dit adembenemende, uitgestrekte land. De zachtaardige bevolking begroet je met open armen.

Santiago de Chile

Deze unieke hoofdstad van het smalste land ter wereld ligt aan de voet van de Andes. Bereid je voor op heel wat parken en het strand op amper een uurtje rijden.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.