Havana

Havana

Ga 50 jaar in de tijd terug, geniet van de Spaanse koloniale gebouwen en van de blinkende oldtimers. Let op, een instant gevoel van heimwee overvalt je bij het vertrek.

Een trip down memorylane, maar dan wel eentje met een hedendaags tintje en heel veel bravoure

Havana mag dan wat vergane glorie zijn, dan wel glorie die je betovert. Verdwaal in de straatjes van oud Havana op de tonen van jazz, lurk aan een sigaar en ervaar de bijzondere vibe.

Trek naar het Museo de la Revolución en dompel je onder in de geschiedenis om even later in de veel modernere wijk Vedado op te duiken. In citytrip in de cubaanse hoofdstad is overrompelend mooi en een feest voor alle zintuigen.

Downtown_Capitol_Building.jpg
"Havana voldoet aan alle stereotiepen die van de postkaarten kent, maar de stad kruipt in geen tijd onder je huid en je neemt vanzelf het bijzondere ritme aan."
Woman_with_sigar.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Havana?

De voordeligste tickets naar Havana? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Havana. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Havana te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Havana. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Havana ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Havana? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Havana kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.