Larnaca

Larnaca

Op zoek naar een vakantiebestemming boordevol zon, zee en strand maar ook met een tikkeltje cultuur? Overweeg Larnaca in het mooie Cyprus en je zal niet teleurgesteld worden.

Struinen langs de promenade op zoek naar de mooiste stranden

Larnaca in Cyprus is de ideale bestemming om te genieten van zon, zee en strand. Na een paar dagen strand snuif je de cultuur op langs de promenade die van Finikoudes tot Mackenzie gaat. Beiden de ideale strandbestemming, maar langs deze boulevard zal je ook heel wat bezienswaardigheden tegenkomen waaronder het Larnaca-kasteel en de Sint-Lazaruskerk.

Check zeker ook het grote zoutmeer van de stad waar je flamingo’s kan spotten. Voor wie maar niet genoeg krijgt van mooie strandbestemmingen, maakt een uitstapje naar Nissi Beach in Ayia Napa. Het is één van de meest populaire badplaatsen van het land.

sea_port_beach.jpg
Arcs_of_Ayious_Lazarus_Church.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Larnaca?

De voordeligste tickets naar Larnaca? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Larnaca. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Larnaca te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Larnaca. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Larnaca ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Larnaca? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Larnaca kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.