Frankfurt

Frankfurt

Het Manhattan van Europa ligt in Frankfurt. Deze Duitse stad was ooit een typische, charmante Duitse stad maar is nu uitgegroeid tot een moderne metropool.

Karakteristieke bruggen die oud en nieuw verbinden

Frankfurt heeft niet alleen een bekende internationale luchthaven, maar het is ook een levendige stad die geschiedenis ademt. Door de stad loopt de Main-rivier en de talrijke karakteristieke bruggen verbinden elk deel netjes met elkaar. De oude binnenstad is charmant en historisch gezien van groot belang. In de Tweede Wereldoorlog werd het grootste deel gebombardeerd en later heropgebouwd.

Nu zijn het vooral de hoge wolkenkrabbers die het skyline tekenen. Hier zijn de belangrijkste banken en andere bedrijven van Duitsland gevestigd. Dankzij deze uitstraling krijgt de stad vaak de bijnaam Bankfurt of Mainhattan.

panorama_city.jpg
Historical_Old_Town.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Frankfurt?

De voordeligste tickets naar Frankfurt? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Frankfurt. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Frankfurt te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Frankfurt. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Frankfurt ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Frankfurt? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Frankfurt kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.