Hamburg

Hamburg

De rijke havenstad Hamburg in Duitsland is een belangrijk economisch handelscentrum maar ook een trendy stad die bruist van de creativiteit.

Hippe wijken, mooie theaters en knappe architectuur

Hamburg is het economisch hart van Duitsland. De basis voor de Duitse internationale handel is hier gevestigd dankzij de grootste haven van het land. Daarmee heeft de stad, en bijgevolg het hele land, een sterke handelspositie. Zoals je kan raden, zijn hier veel bezienswaardigheden gewijd aan de marine. Maar aan cultuurbeleving ook geen gebrek in deze mooie stad.

Je hebt de keuze uit verschillende theaters, musea en tentoonstellingen. Maar ook exclusieve boetieks, knappe architectuur en hippe wijken wat het voor jongvolwassenen meteen een zeer interessante bestemming maakt.

city_view_evening.jpg
Speicherstadt_historic_warehousedistrict.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hamburg?

De voordeligste tickets naar Hamburg? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Hamburg. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Hamburg te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Hamburg. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Hamburg ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Hamburg? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Hamburg kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.