Quito

Quito

Quito, dat is genieten van prachtige natuur, vulkanen en de bergen van de Andes. De hoofdstad van Ecuador is een aanrader met een koloniaal verleden.

Quito is de op één na hoogst gelegen hoofdstad ter werel. Vergezichten genoeg!

Aan de voet van de majestueuze Pichincha en het indrukwekkende Andesgebergte vind je deze hoofdstad. Het historische centrum is gebouwd op de plek van een vroegere Incastad en flaneer door de wijken en proef het rijke verleden. De mooie koloniale gebouwen omringen je en er valt ook heel wat te bezoeken.

Nuttig een kom ceviche en geniet van de vergezichten, je bevindt je op 2.850 meter hoogte. Het oude centrum ontdek je te voet, maar een bezoekje aan de Pinchincha of het Parque Nacional Cotopaxi mag je niet links laten liggen.

Streets.jpg
"Ben je in Quito trek dan zeker ook naar de Pichincha en naar de omliggende natuur. Dan combineer je het beste van beide werelden."
Church_Of_Santa_Domingo.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Quito?

De voordeligste tickets naar Quito? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Quito. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Quito te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Quito. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Quito ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Quito? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Quito kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.