Newcastle

Newcastle

Newcastle staat bekend voor zijn bruggen, voetbal maar ook de vorstelijke familie Grey. Maak een culturele reis deze Engelse stad!

Omgeven door water

Newcastle kennen we allemaal als voetbalclub met hevige Engelse supporters. Maar de stad biedt meer dan voetbalcultuur. Er zijn moderne musea te bezoeken en je kan er stevig uitgaan. Echter het eerste dat opvalt bij een bezoek zijn het standbeeld de Engel van het Noorden en de moderne bruggen. Voluit spreek je eigenlijk over Newcastle-upon-Thyne aangezien de stad omgeven is door de rivier de Tyne.

Neem ook de tijd voor theedrinken. Earl Grey heeft in deze stad zijn eigen standbeeld en in Howick Hall kan je deze gelijknamige lekkere thee proeven terwijl je het landhuis van de familie bezoekt.

bridge_city_view.jpg
Newcastle_castle.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Newcastle?

De voordeligste tickets naar Newcastle? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Newcastle. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Newcastle te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Newcastle. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Newcastle ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Newcastle? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Newcastle kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.