Lyon

Lyon

Een charmante binnenstad, lekkere streekgerechten en een goed glas wijn. Meer moet een mens toch niet hebben? Lyon is de perfecte bestemming om geschiedenis en gastronomie te combineren.

In de sporen van de Romeinen

Gelegen aan de Rhône bevindt zich het gezellige Lyon. De historische binnenstad is een overblijfsel van het Gallisch-Romeinse tijdperk en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het amfitheater op de heuvel Fourvière is zeer indrukwekkend en een bezoek waard. Hoewel er veel historische plekken zijn, is de stad allerminst grijs te noemen.

Lyon is een echte lichtstad. Qua gastronomie kan deze bestemming ook tellen! De stad telt veel streekgerechten en je kan de wijngaarden van de Côtes du Rhône bezoeken. Dit is de plaats bij uitstek om te genieten van een goed glas rode wijn.

street_cafe.jpg
cheese_market.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lyon

De voordeligste tickets naar Lyon? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Lyon. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Lyon te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lyon. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Lyon ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Lyon? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Lyon kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.