Guatemala

Guatemala

Op avontuurlijke tocht langs vulkanen en Maya-tempels in Guatemala. Dit mysterieuze land biedt een unieke reiservaring.

Eeuwenoude tempels
en ruïnes

Een rondreis in Guatemala betekent avontuur verzekerd! Je maakt tochten langs actieve vulkanen en duikt in de geschiedenis van de intrigerende bevolking. Je ontmoet afstammelingen van de Maya’s die zeer back to basics maar authentiek leven langs het Atitlán-meer. De indrukwekkende tempels van Tikal en Yaxha mogen niet missen op je lijstje.

Ook natuurreservaat Semuc Champey voeg je best toe aan je reisschema. De turquoise waters liggen trapsgewijs in het natuurreservaat en vormen een oase van rust. Tijdens je doorreis zal je verblind worden door de natuurlijke schoonheid van het land.

Guatemala City

Guatemala City is zeker niet de mooiste stad van het prachtige Guatemala, maar het heeft wel meer te bieden dan enkel de luchthaven. Het oude centrum barst van de street art en op het plaza de la Constitution is het heerlijk mensen kijken.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.