Guatemala City

Guatemala City is zeker niet de mooiste stad van het prachtige Guatemala, maar het heeft wel meer te bieden dan enkel de luchthaven. Het oude centrum barst van de street art en op het plaza de la Constitution is het heerlijk mensen kijken.Langzaamaan kruipt de stad uit het dal en wordt ze aantrekkelijker voor reizigers

Voor heel wat mensen is Guatemala City niet meer dan het vertrek en het eindpunt, maar de oude binnenstad is best mooi. Ook het luxe winkelcentrum Paseo Cayala is de moeite waard.

Trek zeker ook overdag de stad in en maak kennis met de gastvrije locals. Kijk 's avond wel goed uit je doppen, want Guatemala City is zeker niet de meest ongevaarlijke stad op aarde.

"Guatemala City wordt vaak gepasseerd en de meeste reizigers kiezen Antigua als uitvalsbasis. Niet onbegrijpelijk, maar de stad werkt hard aan het imago."

Reserveer nu je vlucht naar
Guatemala City

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guatemala City?

De voordeligste tickets naar Guatemala City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Guatemala City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Guatemala City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Guatemala City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Guatemala City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Guatemala City? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Guatemala City kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy