Guatemala City

Guatemala City

Guatemala City is zeker niet de mooiste stad van het prachtige Guatemala, maar het heeft wel meer te bieden dan enkel de luchthaven. Het oude centrum barst van de street art en op het plaza de la Constitution is het heerlijk mensen kijken.

Langzaamaan kruipt de stad uit het dal en wordt ze aantrekkelijker voor reizigers

Voor heel wat mensen is Guatemala City niet meer dan het vertrek en het eindpunt, maar de oude binnenstad is best mooi. Ook het luxe winkelcentrum Paseo Cayala is de moeite waard.

Trek zeker ook overdag de stad in en maak kennis met de gastvrije locals. Kijk 's avond wel goed uit je doppen, want Guatemala City is zeker niet de meest ongevaarlijke stad op aarde.

Tikal_Ruins.jpg
"Guatemala City wordt vaak gepasseerd en de meeste reizigers kiezen Antigua als uitvalsbasis. Niet onbegrijpelijk, maar de stad werkt hard aan het imago."
Grocery_Store.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guatemala City?

De voordeligste tickets naar Guatemala City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Guatemala City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Guatemala City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Guatemala City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Guatemala City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Guatemala City? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Guatemala City kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.