Ivoorkust

Ivoorkust

Ivoorkust is meer dan alleen bananenplantages en cacaobonen. Kies voor een avontuurlijke reis en kom in aanraking met vele bedreigde diersoorten in dit Afrikaanse land.

De grootste kerk ter wereld en afwisselende natuur

Witte maar woeste stranden afgewisseld met regenwouden, bergen en bananenplantages. Dat kenmerkt Ivoorkust, ooit één van de rijkste landen in Afrika. Bezoek de grootste kerk ter wereld in hoofdstad Yamoussoukro of bezichtig de architectuur in Grand-Bassam dat UNESCO Werelderfgoed is. Wie meer comfort en luxe wil, kan terecht in Abidjan.

Breng ook een bezoekje aan De Taï Nationaal Park om te genieten van een oase aan rust en om er enkele zeldzame diersoorten te spotten waaronder dwergnijlpaarden, chimpansees en luipaarden.

Abidjan

In Ivoorkust ontmoet je bedreigde diersoorten, bezoek je bananenplantages en rust je uit op ruige stranden. In de moderne hoofdstad Abidjan geniet je van comfortabele hotels.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.