Yaounde

Yaounde

Meer dan 900 vogelsoorten, tropische regenwouden en zelfs vulkanen. Kameroen is een onontdekt paradijs voor natuurliefhebbers in West-Afrika.

Wild spotten in waanzinnige landschappen

Yaounde is na Douala de grootste stad van Kameroen. Een culturele stad waar je geniet van lekker eten, lokale markten en parken. Vanuit de stad leer je de rest van het land kennen. Van de beroemde Ekom-watervallen tot het tropische regenwoud waar je meer dan 900 vogelsoorten kan vinden.

Om wild te spotten moet je naar Nationaal Park Waza. Je ziet er olifanten, giraffen en leeuwen. Of naar het Deng Deng Nationaal Park om gorilla’s te bewonderen. Op Mount Cameroon bezichtig je de indrukwekkende vulkaan of ga naar Rhumsiki om te genieten van een buitenaards mooi landschap.

streets.jpg
doughnuts.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Yaounde?

De voordeligste tickets naar Yaounde? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Yaounde. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Yaounde te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Yaounde. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Yaounde ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Yaounde? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Yaounde kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.