Riga

Riga

De oude binnenstad van Riga behoort tot het UNESCO Werelderfgoed, maar niet alles aan de stad is oud. Ervaar de warme vibe zelf en duik er de avond in.

Fotogenieke stad vol met jugendstil

Natuur, rust, ruimte en een flinke portie cultuur. De hoofdstad van Letland was lang een van de belangrijkste handelssteden aan de Oostzee en dat merk je nog steeds. Duik de smalle straatjes van het oude centrum in, geniet van de gekleurde huisjes en reis even terug in de tijd.

Bekijk de Dom van Riga en leef je vervolgens uit in het bruisende nachtleven. Riga heeft het communisme al een hele tijd achter zich gelaten.

Old_Street.jpg
"Riga is een pracht van een stad. De bevolking is open en neemt je graag op sleeptouw. Niet voor niets staat het op de UNESCO Werelderfgoedlijst."
Square.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Riga?

De voordeligste tickets naar Riga? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Riga. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Riga te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Riga. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Riga ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Riga? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Riga kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.