Mexico

Mexico

Zwemmen in prachtige cenotes, dansen op aanstekelijke mariachi-muziek en heerlijke nieuwe gerechten ontdekken. Het zijn maar enkele van de vele redenen om Mexico op je bucketlist te zetten!

Intrigerende Maya-ruïnes en gastronomie

Maya-tempels, cenotes en levendige steden. Dit Zuiderse land staat er vol van! Om nog maar te zwijgen van de vele lekkernijen die je hier kan vinden. Tacos, burritos, guacamole… Geef je buik én ogen de kost in het sfeervolle Mexico. Dans tot in de vroege uurtjes op de mariachi-muziek of zoek de ontspanning op aan de stranden in Cancún, Playa Del Carmen of Tulum met een lokaal biertje in de hand.

Wie toch liever op ontdekking gaat, moet de ruïnes in Chichén Itza, Coba of Palenque zien. Dit land is de ultieme bestemming met een mix aan cultuur, natuur en voldoende ontspanning.

Populaire bestemmingen in Mexico

Rondreizen Mexico

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.