Windhoek

Windhoek

Wie aan Namibië denkt, denkt automatisch aan safari’s, valleien en prachtige zonsondergangen. Maar er is meer. Maak even halt bij Windhoek voor of na je reis door dit veelzijdige land om het Afrikaanse stadsleven te verkennen.

Logeren in een lodge met uitzicht op een gigantische kloof

Begin je reis door Namibië in Windhoek. Het economisch centrum van het land is vooral geliefd om te winkelen en te verblijven voor of na een avontuurlijke safari of doorreis door de rest van het land. Blijf hier dus niet te lang plakken maar verken dit veelzijdige land! De Sossusvlei en de Deadvlei zijn valleien in de woestijn en meteen ook de bekendste plekken die je moet gezien hebben.

De op één na grootste kloof ter wereld bevindt zich ook in dit land. Fish River Canyon is onwerkelijk en het uitzicht maakt je muisstil. Je logeert er in een nabijgelegen lodge en geniet er van de stilte tijdens een prachtige zonsondergang.

panorama_cityview.jpg
Herero_dolls_souvenir.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Windhoek?

De voordeligste tickets naar Windhoek? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Windhoek. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Windhoek te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Windhoek. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Windhoek ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Windhoek? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Windhoek kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.