Nigeria

Nigeria

Nigeria heeft soms een minder goede reputatie bij toeristen. Dit doet dit verrassende land met zijn enorme waaier aan culturen onrecht aan . Bovendien kan je hier ook de Big Five spotten op wildsafari.

Smeltkroes van religies

Het soms hectische Nigeria is een smeltkroes aan talen en religies maar met de Engelse taal kom je al een heel eind. Dit kleurrijke olieland in West-Afrika heeft twee belangrijke, economische steden, namelijk havenstad Lagos en hoofdstad Abuja.

De steden in Nigeria zijn druk en chaotisch, dus voor een ontspannen vakantie zak je beter af naar de stranden of bergen. De Gurara-watervallen, Osun-Oshogbo, Yankari Nationaal Park, Olumo Rock en Ushafa zijn maar enkele voorbeelden van rustigere plekken die je gezien wilt hebben.

Lagos

Op het eerste zicht is Lagos een zeer chaotische stad, maar wie voorbij de drukte kijkt ontdekt het ware gelaat van de stad. De goedlachse Nigeriaanse bevolking, de kleurrijke straten en de oases van rust net buiten het centrum.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.