Lagos

Lagos

Op het eerste zicht is Lagos een zeer chaotische stad, maar wie voorbij de drukte kijkt ontdekt het ware gelaat van de stad. De goedlachse Nigeriaanse bevolking, de kleurrijke straten en de oases van rust net buiten het centrum.

Het dagelijkse Nigeriaanse leven

Het valt niet te betwisten dat Lagos in Nigeria een chaotische stad is waar busjes, auto’s en voetgangers zich kriskras een weg banen door de drukke straten. Maar als je hier voorbij kan kijken, straalt de stad ook iets uniek uit. Je komt er in aanraking met het dagelijkse Nigeriaanse leven en de verschillende persoonlijkheden.

Het rustige, luxueuze Waterfront staat in schril contrast met de vervallen buitenwijken van de stad. De dualiteit van Lagos is heel voelbaar. Waar je nog de rust kan opzoeken is in het groene Lekki natuurreservaat. En wist je dat je hier ook prima kan surfen?

african_woman_food_stall.jpg
african_woman_chopping_wood.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lagos?

De voordeligste tickets naar Lagos? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Lagos. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Lagos te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lagos. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Lagos ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Lagos? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Lagos kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.