Noord-Amerika

Noord-Amerika

Noord-Amerika dat is meer dan 24 miljoen vierkante meter aan avontuur. De Verenigde Staten en Canada vormen de favoriete reisbestemming van heel wat wereldreizigers.

Adembenemende natuur en steden die er niet voor onderdoen

De Verenigde Staten en Canada vormen de twee grote landen van Noord-Amerika. Stuk voor stuk zijn ze op zich een lange reis waard. Van het mondaine en wereldse New York, tot indrukwekkende canyons, prachtige meren die zo helder zijn als glas en alles daartussen: dit continent heeft het. Eén trip is dan ook ruim onvoldoende om nog maar een fractie te ontdekken.

Het échte Noord-Amerika? Dat bepaal je zelf. Geef je over aan Los Angeles, dwaal door de wouden in Vancouver of lik je duimen en vingers af in Quebec of Chicago. Hier bepaal je zelf waar je zin in hebt en welke avonturen je combineert. De mogelijkheden zijn onbegrensd, het klimaat verschilt aardig en geen twee reizen zijn gelijk.

Bij Connections vind je heel wat vluchten en roadtrips in de drie landen, makkelijk op maat aan te passen. Zo boek je perfect net die reis die bij je verwachtingen past. Intensiteit en verbluffende ontmoetingen zijn een garantie.

“Het land van mijn voorkeur? Dat kan ik niet zeggen, elk land heeft zijn eigen charmes en ze horen allemaal op je bucketlist.”

Voordelige vluchten naar
Noord-Amerika

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.