Asuncion

Asuncion

Paraguay: geliefd omwille van zijn charme en gekend voor zijn harpmuziek. Beleef in Asuncion een muzikale reis in één van de oudste steden van Zuid-Amerika.

Een relatief vlak landschap en geen massatoerisme

Asuncion is de hoofdstad van Paraguay en kent een koloniaal verleden. Bezoek het Panteon, de kathedraal en het overheidspaleis of maak een uitstap naar Lago Ypacarai en het mondaine San Bernardino. Mensen met hoogteziekte hoeven hier ook niet te vrezen voor hun gezondheid: Paraguay is relatief vlak met als hoogste punt de Cerro Peró (842 meter).

Maar als je denkt dat het daarom een saai land is, heb je het mis! Het landschap is er zeer divers gaande van moerassen en regenwouden tot savannes. Ook de steden lenen zich perfect voor een paar dagen entertainment.

pantheon.jpg
Street_art_in_Loma_San_Jeronimo.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Asuncion?

De voordeligste tickets naar Asuncion? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Asuncion. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Asuncion te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Asuncion. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Asuncion ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Asuncion? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Asuncion kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.