Senegal

Senegal

Senegal is perfect voor zowel romantische vakanties als (avontuurlijke) familievakanties. Met een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden ben je aan het juiste adres voor een spectaculaire reis.

Eerste aanraking met Afrika

Een luilekkervakantie met het hele gezin? Of op avontuurlijke safari om groot wild te spotten? Beiden zijn een optie in Senegal. Reken daar nog eens de uitzonderlijke gastvrijheid, uitgestrekte stranden en bijzondere nationale parken bij en je weet waarom dit land zo geliefd is bij tal van reizigers.

Het Roze Meer, Niokolo-Koba Nationaal Park en Dakar zijn de meest bezochte toeristische trekpleisters. En dat allemaal in een ongedwongen, Afrikaanse sfeer. Kortom, de ideale bestemming om een eerste keer in aanraking te komen het ongerepte Afrika.

Dakar

Een reis naar Senegal is genieten van gastvrijheid, indrukwekkende steden en wild spotten tijdens een avontuurlijke safari. Vanuit Dakar kan je het allemaal beleven!

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.