Dakar

Een reis naar Senegal is genieten van gastvrijheid, indrukwekkende steden en wild spotten tijdens een avontuurlijke safari. Vanuit Dakar kan je het allemaal beleven!

Wild spotten op safari

Dakar, de hoofdstad van Senegal en bovendien een belangrijke economische wereldstad. Eén van de belangrijkste havens van Afrika ligt hier, dankzij de perfecte ligging ten opzichte van zowel Europa als Amerika. Het landschap is er divers, van de droge Lompoul-woestijn tot het kleurrijke Roze Meer.

Bezoek op het eiland Gorée zeker het Slavenhuis uit 1780. Je leert er de triestige geschiedenis van de slavenhandel kennen. Van hieruit kan je opteren om naar Mbour door te reizen, waar je op safari verschillende dieren in hun natuurlijke habitat kan zien.

Reserveer nu je vlucht naar
Dakar

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dakar?

De voordeligste tickets naar Dakar? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dakar. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dakar te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dakar. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dakar ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dakar? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dakar kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy