Barcelona

Barcelona

Barcelona is al jaren één van de meest populaire citytrips. Logisch! Kunst, lekker eten, zon, strand en cultuur: Barcelona overtreft de verwachtingen.

Als er één stad is die je absoluut gezien moet hebben laat het dan Barcelona zijn

Diverser maken ze steden niet. Van prachtige bouwwerken als de Sagrada Familia en het stadspark Park Güell tot een voetbaltempel als Camp Nou en de talrijke winkelstraten: Barcelona vibreert.

Maar ook culinair is het hier duimen en vingers aflikken, terwijl je op enkele minuten op het strand staat. Nog even slenteren over de Ramblas en je bent klaar voor een volgende dag vol ontdekkingen.

shutterstock_2027689040_qsfuvy.jpg
"Barcelona mag op heel het jaar een enorme magneet zijn voor reizigers uit de vier windstreken, laat je dat niet tegenhouden om deze fascinerende stad door en door te leren kennen."
Barri_Gotic.jpg

Barcelona mag dan super toeristisch zijn, dat doet niets af aan de charme en aantrekkingskracht van deze Catalaanse parel. Van de majestueuze Sagrada Familia, die nooit af lijkt te geraken, tot de bruisende Ramblas en Barceloneta: Barcelona heeft alles om je te overtuigen en keer op keer te boeien. Ontdek de troeven van de stad van Gaudi vooral zelf en geef je over aan een ongekende joie de vivre.

In het spoor van Gaudi

Wie Barcelona zegt, zegt Gaudi. Deze kunstenaar drukte zijn stempel met onder meer de Sagrada Familia en het mooie Park Güell. Maar snuif zeker ook de sfeer van La Rambla op, proef van heel wat lekkernijen in de Mercat de la Boqueria om vervolgens te genieten van Barceloneta met lekkere tapas en een wijntje. In Barcelona beheersen ze de kunst van het goede leven, gaat alles net wat langzamer en dat meestal onder een stralende zon. Genieten doe je hier met een grote G.

Veel van alles

Lekker eten, een flinke portie cultuur, kunst en musea: Barcelona leeft van de overvloed. Barcelona heeft bovendien meer winkels per inwoner dan welke stad ook, dus shopaholics voelen zich hier meteen thuis. Drentel door de verschillende wijken, ontdek de bijzonderheden en/of laat je op sleeptouw nemen door een gids. Te voet, met de fiets, een elektrische step of een Segway? Barcelona ontdek je op jouw tempo en wees gerust, elke citybreak opnieuw bots je weer op verborgen plekjes.

Zet koers richting het hippe Barcelona

Niet twijfelen. Ben je nog op zoek naar een toffe citybreak waar de urban vibes vanaf spatten en goed eten hand in hand gaat met kunst, cultuur en veel zon? Trek naar deze metropool aan de Middellandse Zee en geniet ten volle van de hoofdstad van Catalonië.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Barcelona?

De voordeligste tickets naar Barcelona? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Barcelona. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Barcelona te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Barcelona. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Barcelona ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Barcelona? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Barcelona kun je ook online boeken!

shutterstock_325249205_z0gvlf.jpg

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.