Gran Canaria

Gran Canaria

Het zonnige Gran Canaria is een trekpleister voor levensgenieters. Een deugddoende zomervakantie naar dit mooie eiland is altijd een goed idee.

Geliefde bestemming

Gran Canaria is een zeer populaire en geliefde bestemming bij zonnekloppers. De meeste toeristen genieten op dit Spaanse eiland van zon, zee en strand. Ontsnappen aan het koude weer of een welverdiende vakantie met de hele familie zijn de hoofdreden om een reis naar dit eiland te boeken. Een bezoek aan hoofdstad Las Palmas mag zeker niet ontbreken tijdens je reis.

Dwaal rond in de straatjes rondom Vegueta, het historisch centrum of zoek de rust op bij Roque Nublo of Playa de Las Canteras. Wie dacht dat je alleen maar kon luieren op dit exotische eiland, heeft het grondig mis.


Houses_and_church.jpg

Last Minutes Gran Canaria

Boats_in_harbour.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Gran Canaria?

De voordeligste tickets naar Gran Canaria? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Gran Canaria. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Gran Canaria te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Gran Canaria. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Gran Canaria ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Gran Canaria? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Gran Canaria kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.