La Palma

La Palma

La Isla Bonita, oftewel het mooie eiland, La Palma is geliefd voor zijn indrukwekkende natuur, vulkanen en lekker eten. Geniet van het mooiste stukje Spanje.

Dolfijnen, walvissen en vulkanen!

Het Spaanse eiland La Palma is misschien wel het minste bekende Canarische eiland, maar daarom niet minder aantrekkelijk. Het is groener en vaak rustiger dan pakweg Tenerife en Gran Canaria. Het eiland wordt niet voor niets La Isla Bonita (het mooie eiland) genoemd. Je kan er dolfijnen en zelfs walvissen spotten! De stranden hebben vaak donkerkleurig zand en zijn soms afgelegen wat ze extra speciaal maken.

Maar het eiland staat voornamelijk bekend om de actieve vulkanen. Je kan vulkanisch gebied bezoeken als je de Vulkaanroute volgt. Het adembenemende Caldera de Taburiente Nationaal Park is het mooiste stukje van het eiland.


Caldera_de_Taburiente_National_Park.jpg
Mirador_Roque_de_los_Muchachos.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar La Palma

De voordeligste tickets naar La Palma? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar La Palma. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van La Palma te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar La Palma. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in La Palma ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over La Palma? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar La Palma kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.