Tunis

Tunis

Tunesië, het Arabische land aan de Middellandse Zee, is bij velen gekend als een vakantieparadijs met eindeloze stranden. In hoofdstad Tunis ontmoeten de Arabische en Westerse cultuur elkaar.

Verschillende invloeden

Op de rand van Europa en Afrika vind je Tunesië. Hoofdstad Tunis geeft ook die diversiteit weer en biedt een variëteit aan Arabische, Spaanse en Romeinse invloeden. De medina, het oude stadscentrum, is de trekpleister van de stad met als hoogtepunt de grote Zitouna Moskee. Het mooiste museum van het land is Bardo Museum met een rijke collectie aan mozaïeken.

Voor rust en ontspanning moet je naar de haven of het strand. De chaotische en hete binnenstad maakt dat je soms wel aan verkoeling en rust toe bent gekomen.

Sidi_Bou_Said_village.jpg
camel_sahara_firstperson.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tunis?

De voordeligste tickets naar Tunis? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tunis. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tunis te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tunis. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tunis ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tunis? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tunis kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.