Montevideo

Montevideo

Montevideo in Uruguay is één van de veiligste steden in Zuid-Amerika en één die je zal verbazen. Riante gebouwen en grootse jachthavens zorgen voor een atypische maar bruisende sfeer.

Extra charme en sfeer

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay waar tevens ook de meeste inwoners van het land wonen. Deze Zuid-Amerikaanse stad is zeer veilig en er hangt een relaxte sfeer. Dat maakt dat toeristen zich er meteen thuis voelen. Het is dus niet abnormaal dat deze unieke stad aan een ware opmars bezig is. Bewonder de mooie architectuur of breng een bezoek aan het ‘Monaco van Zuid-Amerika’ Punta del Este.

Gezellig slenteren over de Rambla of een namiddag op het strand doorbrengen? Het kan er allemaal. Deze riante stad verdient extra punten wat betreft charme en sfeer.

Rodo_Park.jpg
street_market.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Montevideo?

De voordeligste tickets naar Montevideo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Montevideo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Montevideo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Montevideo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Montevideo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Montevideo? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Montevideo kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.