San Diego

San Diego

Botanische tuinen, gezellige bars en koffiehuizen en kleurrijke, Spaanse invloeden. San Diego in California is zonder twijfel één van de mooiste steden van Amerika.

Sports game of dierentuin? Of een fenomenaal openluchtconcert?

Het Balboa Park is het mooiste park van deze havenstad. Hier loop je langs tuinen, Spaanse gebouwen en musea. Je vindt hier ook de grootste orgel in buitenlucht ter wereld. Het is vanzelfsprekend dat hier fenomenale concerten gegeven worden. In de San Diego Zoo ontmoet je panda’s, luipaarden en zelfs ijsberen. In het grote park kan je gerust één of meerdere dagen vertoeven.

Een bezoek aan het gigantische Petco Park, het stadion van de honkbalclub San Diego Padres, mag ook niet ontbreken. Geniet op een zondagnamiddag van een typische ‘sports game’ en zie de Amerikaanse lokale bevolking volledig uit hun dak gaan. Plezier gegarandeerd!

sunset_coronado_beach.jpg
black_beach_surfer.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar San Diego?

De voordeligste tickets naar San Diego? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar San Diego. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van San Diego te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar San Diego. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in San Diego ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over San Diego? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar San Diego kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.