Algiers

In de hoofdstad van Algerije loop je langs de mooiste Ottomaanse paleizen en religieuze monumenten. Algiers is een onontdekte parel aan de Mediterrane Zee.

Onontdekte schatten

In het Noorden van Afrika bevindt zich het uitgestrekte Algerije. Het is het grootste land van heel Afrika. Een groot deel wordt benomen door de Sahara, maar ook steden als Algiers bieden een onontdekte schat aan bezienswaardigheden.

De hoofdstad staat boordevol Ottomaanse paleizen en monumenten. Je vindt Romeinse overblijfselen, moskeeën en kerken, de kasba en grootse tuinen. Het is ook een belangrijk centrum voor de aardgasindustrie. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de kust en het magische Constantine.

Reserveer nu je vlucht naar
Algiers

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Algiers?

De voordeligste tickets naar Algiers? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Algiers. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Algiers te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Algiers. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Algiers ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Algiers? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Algiers kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy