Buenos Aires

Buenos Aires, hoofdstad van Argentinië en bakermat van de tango. Het bruisende nachtleven en de passionele muziek dansen hier letterlijk hand in hand.

Royale stad met de mooiste wijken

Als Argentinië je aan iets doet denken, is het wel tango. Tijdens een initiatie in Buenos Aires leer je de basis van deze passionele dans. Het verwonderd wellicht niet dat de Argentijnen weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Tot in de vroege uurtjes kan je in de hoofdstad stevig uitgaan. Overdag geniet je van de royale stad en bezoek je marktjes en kleurrijke wijken.

Niet te missen zijn de wijk La Boca, San Telmo en Puerto Madero. Deze Zuid-Amerikaanse wordt in vergelijking met andere steden als zeer veilig beschouwd.

Reserveer nu je vlucht naar
Buenos Aires

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Buenos Aires?

De voordeligste tickets naar Buenos Aires? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Buenos Aires. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Buenos Aires te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Buenos Aires. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Buenos Aires ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Buenos Aires? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Buenos Aires kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy